Privat nevrolog

Bestill time

Vi har mange dyktige nevrologer uten offentlig avtale, og tilbyr nevrologisk undersøkelse med kort ventetid hos privat nevrolog. Henvisning til nevrologisk undersøkelse er ikke nødvendig.

Pasienter som har helse-/behandlingsforsikring kan også benytte seg av dette tilbudet for nevrologisk undersøkelse. Vi har avale med selskapene som tilbyr helse-/behandlingsforsikring. Vi er også en godkjent leverandør for ultralyd av halskar i tjenesten Fritt Behandlingsvalg hos HELFO.

Våre private nevrologer har bred kompetanse på en rekke nevrologiske lidelser:

Nevrologisk undersøkelse hos privat nevrolog

Ved første konsultasjon sette det av inntil 60 minutter. I løpet av denne konsultasjonen vil nevrologen gå igjennom pasienten sin sykehistorie og utføre en nevrologisk undersøkelse. For å få et best mulig grunnlag til å stille en diagnose, er samtalen mellom pasient og nevrolog sentral.

Forberedelse til nevrologisk undersøkelse

Det er ingen spesielle forberedelser til den første konsultasjonen, men hvis du nylig har vært til bildediagnostikk som feks MR, CT eller røntgen er det fint om du tar med beskrivelsen av disse. Hvis du bruker medisiner er det fint om du tar med en oversikt av medisinene.

Les mer om våre private nevrologer her.

Oversikt over privat nevrolog hos Sandvika Nevrosenter