Hjerneuken – vil du vite mer om hodepine og hjerneslag?

For å øke oppmerksomheten omkring hjernen og dens sykdommer, gjennomfører Norsk Nevrologisk forening, Hjerneuken. Her vil flere av de ulike nevrologiske avdelingene i Norge åpne for publikumsarrangementer for å spre informasjon og svare på spørsmål om hjernen og nervesystemet.

Torsdag 22.november 2018 inviterer Sandvika Nevrosenter til et publikumsmøte om hodepine og hjerneslag. Arrangementet vil finne sted på Thon Hotell Oslofjord, og foregå fra klokken 18:00 – 20:00. Det er ingen påmelding og arrangementet er gratis. Adressen er: Sandviksveien 184, 1337 Sandvika.

Hodepine

Mange mennesker opplever hodepine av ulike former i løpet av sitt liv, og det er ikke unormalt at flere på grunn av feil diagnose og følgende manglende behandling, lider unødvendig. Kanskje er det migrene? Når bør en oppsøke lege? Hva finnes av behandlingsmuligheter? Disse spørsmålene og mye annet kan du få svar på av nevrolog og hodepinespesialist Aud N. Dueland når hun informerer om hodepine fra klokken 18:00 – 19:00.

Hjerneslag

Hjerneslag er et av de mest alvorligste tilstandene, og under halvparten kommer inn tidsnok til sykehuset. Finnes det et forvarsel for hjerneslag? Hvorfor er et lite drypp (TIA) så farlig? Hva kan gjøres for å forebygge et hjerneslag? Disse spørsmålene og mye annet om hjerneslag kan du få svar på av nevrolog Rajiv Advani fra klokken 19:00 – 20:00.

Dersom du ønsker, kan du melde din interesse på vårt Facebook arrangement.

Vi håper på å se deg der.