Om Sandvika Nevrosenter

Kontakt oss

Spesialister på nevrologi

Nevrolog i Oslo, Akershus, Buskerud og Drammen

Sandvika Nevrosenter AS ble etablert i 1999 og er i dag landets største privatpraksis i nevrologi. En nevrolog ved Sandvika Nevrosenter utreder og behandler pasienter med mistanke om eller med kjente sykdommer innenfor nevrologi.

sandvika_nevrosenter_omoss

Nevrolog med nevrofysiologisk laboratorium

Som spesialister på nevrologi har vårt senter et eget nevrofysiologisk laboratorium med nevrografi (undersøkelse av nerveledningshastighet) og Curato Røntgen som nærmeste nabo. Hos oss vil du møte kompetente nevrologer som gir deg personlig service og omsorg. Hver nevrolog skal i tillegg være behjelpelig i forhold til oppfølging.

Om du har behov for å komme i kontakt med en nevrolog, holder vi til i Nye Sandvika Storsenter med lett adkomst, blant annet gratis senterbuss t/r Oslo. Du vil få profesjonell behandling innen nevrologi.

Hos privat nevrolog er det kort ventetid. Henvisning er ikke nødvendig. Pasienter med helseforsikring tilbys også time i løpet av få dager. Ta gjerne kontakt om du har behov for en nevrolog.

HVORFOR VELGE OSS?

Norges største private nevrologiklinikk.

Hos oss vil du møte nevrologer med høy faglig kompetanse. Nevrologene har lang erfaring i utredning og behandling av nevrologiske symptomer og plager. Vi har et bredt nevrologisk tilbud og setter pasienten i sentrum.

Vårt fokus er på omsorg, kvalitet og kompetanse.

Kontakt oss