Behandling hos kiropraktor

Sandvika Nevrosenter tilbyr kiropraktor med spisskompetanse i utredning og behandling av hodepine, hjernerystelse, nakkeplager og kjeveplager.


Bestill time her

En konsultasjon hos kiropraktor Ragnhild Perstølen er grundig, med fokus på rett diagnose for rett behandling og veiledning for størst mulig grad av egenmestring.

Behandlingen er tilpasset hver pasient, med ulike manuelle teknikker av muskler og ledd, samt skreddersydde råd og øvelser.

Kort beskrivelse

Ragnhild, med kiropraktorutdanning fra Palmer College of Chiropractic-West i California og Norges Idrettshøyskole, utfører konsultasjoner med grundig vurdering av pasientens sykehistorie og omfattende undersøkelser for nøyaktig diagnose. Hennes skreddersydde behandlingsplaner omfatter manuell behandling, øvelser og personlig veiledning. 

Med 30 års erfaring innen nerve-, muskel- og skjelettlidelser fungerer hun som primærkontakt, med muligheten til å henvise til spesialister ved behov. Ragnhild kan også bestille bildediagnostikk og sykemelde pasienter hvis nødvendig.

Hun har lang erfaring med utredning og behandling av både akutte og langvarige nakke- og ryggsmerter samt relaterte plager som hodepine og svimmelhet. Ragnhild tar imot pasienter med smerter i brystrygg, skulder, arm, bekken og hofter. I tillegg har hun spisskompetanse på kjeveplager/TMD og behandling/rehabilitering av spinalstenose.

Ragnhild opprettholder sitt faglige nivå ved å delta i årlige kurs og følger seneste forskningsresultater, noe som sikrer en kunnskapsbasert praksis. I tillegg samarbeider hun tverrfaglig med bl.a. legespesialister og anestesilege/ortoped hos Volvat Nimi.

Prisliste

Kiropraktor 60 minutter 1750 kr
Kiropraktor 30 minutter 1130 kr

Personvern og sikkerhet

For å bestille time hos oss må du fylle ut et skjema. Alle feltene er obligatoriske å fylle ut. Personopplysningene lagres i vår Pasientportal levert av Aspit AS. Personopplysningene lagres på servere i Norge som er driftet av Aspit AS (org.nr 983 439 977).
Les mer i vår personvernerklæring.

For å registrere deg i Sandvika Nevrosenters Pasientportal er disse personopplysningene nødvendige for at Sandvika Nevrosenter skal kunne utøve sitt virke i henhold til pasientjournalloven og helsepersonelloven. I tillegg til at du som pasient skal være sikret en sikker innlogging og tilgang til dine person- og pasientopplysninger:

   • Fullt navn

   • Fødselsnummer

   • Adresse

  Bestill time

  Legg igjen e-postadresse, navn og telefonnummer. Så tar vi kontakt med deg. Vi tar som regel kontakt innen 1 virkedag.

  Telefonnummer: 67 52 20 80
  Sandviksveien 178, 1337 Sandvika
  Org.nr.: 916 603 290