Behandling hos kiropraktor

Sandvika Nevrosenter tilbyr kiropraktor med spisskompetanse i utredning og behandling av hodepine, hjernerystelse, nakkeplager og kjeveplager.

Bestill time her

En konsultasjon hos kiropraktor Martin Herneblad-Due er grundig, med fokus på rett diagnose for rett behandling og veiledning for størst mulig grad av egenmestring.

Behandlingen er tilpasset hver pasient, med ulike manuelle teknikker av muskler og ledd, samt skreddersydde råd og øvelser.

Kort beskrivelse

Kiropraktor Martin Herneblad-Due har en mastergrad i hodepine, og har lang erfaring med hodepinepasienter, særlig der nakken, skuldre og kjeven er involvert.

De vanligste diagnosene han følger opp, oftest i samarbeid med leger og nevrologer, er migrene og spenningshodepine/tensjonstypehodepine, samt pasienter med nakkehodepine (cervikogen hodepine) og kjevehodepine.

Han har i tillegg en videreutdanning innen utredning og oppfølging av hjernerystelse (Complete Concussion Management) og kan utrede og følge opp pasienter med hodepine, svimmelhet, konsentrasjonsproblemer og andre plager etter hjernerystelse (akutt og post-commotio syndrom).

Kjeveleddsproblemer (TMD) er også et viktig interesseområde, og Martin har i mange år samarbeidet med og holdt foredrag for tannleger fra Drammen, Asker, Sandvika og Oslo.

Prisliste

 TidPris
Første time60 min1 750,-
Oppfølging30 min790,-
Oppfølging20 min550,-
Tredemølletest40 min900,-

Personvern og sikkerhet

For å bestille time hos oss må du fylle ut et skjema. Alle feltene er obligatoriske å fylle ut. Personopplysningene lagres i vår Pasientportal levert av Aspit AS. Personopplysningene lagres på servere i Norge som er driftet av Aspit AS (org.nr 983 439 977).
Les mer i vår personvernerklæring.

For å registrere deg i Sandvika Nevrosenters Pasientportal er disse personopplysningene nødvendige for at Sandvika Nevrosenter skal kunne utøve sitt virke i henhold til pasientjournalloven og helsepersonelloven. I tillegg til at du som pasient skal være sikret en sikker innlogging og tilgang til dine person- og pasientopplysninger:

  • Fullt navn
  • Fødselsnummer
  • Adresse

Bestill time

Legg igjen e-postadresse, navn og telefonnummer. Så tar vi kontakt med deg. Vi tar som regel kontakt innen 1 virkedag.

Telefonnummer: 67 52 20 80
Sandviksveien 178, 1337 Sandvika
Org.nr.: 916 603 290