Ragnhild Perstølen

Kiropraktor

Ragnhild sitt fagområde

Kiropraktikk

Om Ragnhild

Ragnhild, med kiropraktorutdanning fra Palmer College of Chiropractic-West i California og Norges Idrettshøyskole, utfører konsultasjoner med grundig vurdering av pasientens sykehistorie og omfattende undersøkelser for nøyaktig diagnose. Hennes skreddersydde behandlingsplaner omfatter manuell behandling, øvelser og personlig veiledning. 

Med 30 års erfaring innen nerve-, muskel- og skjelettlidelser fungerer hun som primærkontakt, med muligheten til å henvise til spesialister ved behov. Ragnhild kan også bestille bildediagnostikk og sykemelde pasienter hvis nødvendig.

Hun har lang erfaring med utredning og behandling av både akutte og langvarige nakke- og ryggsmerter samt relaterte plager som hodepine og svimmelhet. Ragnhild tar imot pasienter med smerter i brystrygg, skulder, arm, bekken og hofter. I tillegg har hun spisskompetanse på kjeveplager/TMD og behandling/rehabilitering av spinalstenose.

Ragnhild opprettholder sitt faglige nivå ved å delta i årlige kurs og følger seneste forskningsresultater, noe som sikrer en kunnskapsbasert praksis.

Finn ledig time hos Ragnhild her

Riktig diagnose gir rett oppfølging og rett behandling