Sandvika Nevrosenter tilbyr nå psykologtjenester

psykologspesialist margrethe broen ambro

Sandvika Nevrosenter utvider tjenestetilbudet med psykologtjenester når psykologspesialist Margrethe Broen Ambro starter i august 2023.

Psykologspesialist Margrethe Broen Ambro er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen i 2013, og med spesialitet i familiepsykologi og systemisk arbeid.

Margrethe har bred erfaring innen arbeid med psykisk helse, fra milde til alvorlige og sammensatte psykiske helseplager. Hun tilbyr individualterapi, parterapi, familieterapi og systemisk arbeid for hjelp i vanskelige livssituasjoner og i livskriser.

Hun har mangeårig erfaring med utredning og behandling av depresjon, angst, spiseforstyrrelser, ADHD og screening av autisme.

Margrethe har videreutdanning i «Familiebasert terapi for spiseforstyrrelser» (FBT) og kan vise til effektive terapiforløp som har ivaretatt pasienten og familien rundt.

Hun har bred erfaring med behandling av rus- og avhengighetstilstander, inkludert avhengighet til pengespill, alkohol, illegale rusmidler og avhengighetsskapende medikamenter.

Margrethe er opptatt av å møte mennesker der de er og at pasienten skal oppleve seg ivaretatt og at de sammen finner gode behandlingsmål.

Les mer om psykolog hos Sandvika Nevrosenter her

Du kan bestille timer hos Margrethe Broen Ambro her:

Bestill time her