Hodepinespesialist

Pris: 3 640,-
Bestill time

Utredning hos hodepinespesialist
Utredning hos Dr. Poole innbærer kartlegging av hodepine. For at du skal få mest ut av konsultasjonen hos legen, er det viktig at du har besvart 3 spørreskjemaer for å kartlegge hodepinen.  Du vil få tilsendt spørreskjemaet som du skal fylle ut i god tid i forkant av første undersøkelse. Du må beregne ca 1,5 time til førstegangsutredning. Rapport med råd om oppfølgning sendes din fastlege etter avtale.

Ha gjerne med partner eller annen pårørende til konsultasjonen eller på kurs hos oss.

Anne Christine (Tine) Buckley Poole er allmennlege med spesiell interesse for pasienter med migrene og andre hodepinetilstander.

Anne Christine er medlem av Den norske legeforening, Norsk Migreneselskap, Norges Migreneforbund og International Headache Society. Hun sitter i medisinsk faglig utvalg i 1,6 millioner klubben – en svensk/norsk forening for kvinnehelse, og hun er leder for HCPC Norge. HCPC står for Headache Care for Practicing Clinicians, og er en internasjonal diskusjonsgruppe innenfor hodepine og migrene som ble etablert i 2002.

Hun var blant de første legene i Norge som benyttet injeksjoner med Botulinumtoxin for kronisk migrene og for overaktiv svetting.

Hun er fra 2012 engasjert av Universitetet i Edinburgh til å utarbeide en internettbasert bachelor og mastergrad i hodepine for helsearbeidere (MSC). Denne planlegges ferdig i løpet av 2014.

Anne Christine har de siste 15 årene vært aktiv innenfor kurs- og foredragsvirksomhet innenfor sitt fagfelt i inn- og utland. Hun har i en årrekke svart på hodepinespørsmål på henholdsvis Lommelegen.no, Nettby.no og Facebook. I mange år har hun vært kursleder for kurset «Hodepine i allmennpraksis» for Den norske legeforeningen.

Bestill time hos hodepinespesialisten

Bok om Migrene

Anslagsvis en halv million nordmenn lider av migrene. Mange blir satt helt ut av spill når hodepinen melder seg, og sykdommen rammer langt flere kvinner enn menn. De færreste får imidlertid riktig diagnose.

Derfor har Anne Christine Buckley Poole skrevet denne boken. Hun er allmennlege med en lidenskapelig interesse for behandling av migrenepasienter – i tillegg til at hun selv har vært plaget av sykdommen i mange år.

I denne boken avliver Anne Christine Buckley Poole flere myter om migrene, hun forteller hvordan smertene oppstår og oppfører seg – og hun deler historier fra sine pasienter.

Her kan du lese om forskjellige medisiner som kan forebygge og lindre migreneanfall, du får råd om hvordan du kan få det bedre i hverdagen og du får vite hvilke rettigheter du har som migrenepasient. Og ikke minst kan boken hjelpe pårørende til å forstå hva lidelsen innebærer.

Boken er rett og slett et uunnværlig verktøy for alle som har migrene, for alle som kjenner noen med migrene og for alle som har med slike pasienter å gjøre. For med litt mer kunnskap – og riktige medisiner – kan de aller fleste kunne leve et godt og tilnærmet normalt liv med migrene. Bokdata Migrene, ISBN 978-82-516-2745-0, ib., kr 299,-.

Boka «Migrene» selges også hos Sandvika Nevrosenter.

migrene-bok

Bestill time

Vennligst fyll inn skjemaet for å bestille time. Vi besvarer våre henvendelser så fort som mulig.

Dersom du ønsker kan du også ringe oss på telefon: 67 52 20 80.

Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg i løpet av kort tid.

Her kan det stå mer tekst om ønskelig. Her kan det stå mer tekst om ønskelig.

Gå til forsiden